Ervaar en Beleef Nuva Yachts

Nuva Yachts – Waar luxe en prestatie samenkomen. Ontdek onze voortreffelijke collectie van krachtige en stijlvolle jachten, ontworpen om aan al uw vaarbehoeften te voldoen. Elk model combineert verfijnd design met uitzonderlijke prestaties, veiligheid en comfort. Maak kennis met onze indrukwekkende modellenlijn.

Raak onder de indruk van

Nuva Yachts

De NUVA M6

Open & Cabin

Ervaar het ultieme comfort en luxe aan boord van de M6, met de luxe rondzit en meer ruimte met maar liefst 8 personen aan boord. Perfect voor dagtochten of weekenduitjes, de M6 haalt snelheden tot 70 km/u met een motor van 175 pk. De Open variant is ideaal voor zonnige dagen op het water, terwijl de Cabin versie ruime overnachtingsmogelijkheden biedt. Kies voor ervaring en lifestyle, want deze boot is pure klasse op het water!

Verkoop prijs vanaf: €32.900,-

De NUVA M9

Open & Cabin

Verken de M9-modellen, van de elegante M9 Cabin tot de ruime M9 Open. Deze jachten staan bekend om hun innovatieve faciliteiten, comfort en superieure vaareigenschappen. Geniet van de luxe van de prachtige buitenkeuken, ontspan op het ruime zonnebed en ervaar ongeëvenaard comfort en prestaties op het water. Ideaal voor degenen die grenzen willen verleggen in luxe en prestaties.

Verkoop prijs vanaf: €108.500,- 

De NUVA M11

Open

Ontdek de nieuwe NUVA M11 OPEN, het vlaggenschip dat innovatieve faciliteiten en indrukwekkend comfort biedt. Geniet van de ruimte, de rondzit, het zonnebedset en de buitenkeuken. Deze motorboot beschikt ook over een cabine met twee tweepersoonsbedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Met een totale lengte van 11,2 meter en een breedte van 2,99 meter biedt de M11 OPEN veel ruimte, zowel binnen als buiten. Het perfecte model voor lange reizen of exclusieve sociale evenementen op het water.

Verkoop prijs vanaf: €179.000,-

Standaard uitrusting

Elk Nuva Yacht is uitgerust met geavanceerde kenmerken zoals telescopische zwemtrappen, LED-verlichting, en een zelflozende kuip, die allemaal bijdragen aan een superieure en veilige vaarervaring. Met robuuste constructie en aandacht voor detail overtreffen onze jachten de conventionele modellen in elk opzicht, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel ervaren zeilers als watersportliefhebbers.

Ervaar & Geniet

Kies Nuva Yachts voor uw volgende avontuur op het water en ervaar zelf waarom onze jachten een klasse apart zijn. Bezoek onze landingspagina om meer te leren over de unieke voordelen van elk model en hoe wij ons onderscheiden van de concurrentie. Wij nodigen u uit om de grenzen van het mogelijke te verkennen met Nuva Yachts – waar uw droomvaart begint!

Brinks Watersport romantische dag op het water met uw sloep of tender, Nuva Yachts, Nuva Yachts M9

Ervaar & Beleef Nuva Yachts nu!