Boot configureren

Over

Nuva M9 cabin

Elegantie op het Water

Stap aan boord van de Nuva M9 Cabin en laat u verrassen door de harmonieuze samensmelting van comfort en elegant design. Deze geavanceerde boot, aangeboden door Brinks Watersport, is het toppunt van maritieme architectuur, perfect voor lange tochten en comfortabele overnachtingen op het water.

Innovatief Comfort in de Nuva M9 Cabin

De Nuva M9 Cabin is rijk uitgerust voor de meest veeleisende zeilers. Het interieur bevat niet alleen een volledig uitgeruste badkamer met douche en toilet maar biedt ook een optionele keuken en royale slaapvertrekken. Het is een boot die performance koppelt aan comfort, met ruimte voor het hele gezin.

Prestatie en Vermogen

Aangedreven door een krachtige dubbele 200 pk motor, bereikt de Nuva M9 Cabin snelheden die uw verwachtingen zullen overtreffen. Elke rit belooft de opwinding van krachtige prestaties, terwijl u steeds kunt vertrouwen op de stabiliteit en veiligheid van uw boot.

Nuva M9 Cabin op het water

Klaar voor Demonstratie

Brinks Watersport nodigt u uit voor een demonstratie van de Nuva M9 Cabin. Ervaar zelf de indrukwekkende vaareigenschappen en de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van deze uitzonderlijke boot. Neem contact op voor meer informatie en plan vandaag nog uw bezoek.

Boot configureren

Specificaties

Vanaf prijs
€108.500,00
Lengte
9.2m
Breedte
2.99m
Diepgang
0.48m
Doorvaarhoogte
-
Gewicht
2300kg
Motorisering
Max. 450pk

Boot configureren

×

Prijsoverzicht

Basisprijs € 108.500,00
Vaarklaar kosten € 0,00

Totaal prijs: € 108.500,00

Onze

Merken

– Brinks Watersport is officieel dealer van –

Officiële Maxima Boats dealer - Logo
Officiële Oud Huijzer dealer - Logo
Nuva Yachts - Logo
Officiële Silver Yacht dealer - Logo
Officiële Top Craft dealer - Logo