Winterstalling

Na een prachtig vaarseizoen bieden wij een vorstvrije en beveiligde stalling voor het overwinteren van uw kostbare boot.

Haal- en brengservice,
U kunt de boot zelf brengen, maar het is ook mogelijk dat u gebruik maakt van onze haal- en brengservice door heel Nederland. De kosten hiervan zijn: € 2,- per gereden km met boot achter de auto met een minimaal tarief van € 65,- euro

Motorservice,
Om uw motor in optimale conditie te houden is het verstandig om uw motor een controle en/of winterservice beurt te geven. Hiermee verzekert u zichzelf van een zorgeloos en probleemloos vaarseizoen en behoud u uw fabrieksgarantie als dit van toepassing is. Indien u geen controle of service beurt wenst gaat de boot het water in zonder dat wij hem laten draaien.

Opties en accessoires,
De winterperiode is een mooie gelegenheid om aanpassingen en upgrades aan uw boot te laten uitvoeren. Een radio, teakhouten vloer, kaartplotter, usb aansluiting, een bimini top of een hele nieuwe kap? Alles is mogelijk, wij kunnen vrijwel elk artikel leveren en inbouwen.

Prijzen,
Vorstvrije binnenstalling € 60,- per m2
Afspuiten en reinigen onderzijde € 25,- per m2
Wassen buitenzijde € 20,- per lengte meter
Antifouling: nieuw € 80,- per m2
Antifouling: laag verversen € 35,- per m2. (1 laag aanbrengen)
Accu Service € 30,-

Opmerkingen,
Het is niet mogelijk om zelf werkzaamheden uit te voeren aan uw boot tijdens de stallingsperiode.
Desgewenst kunnen wij vrijwel alles voor u uitvoeren. Werkzaamheden dienen wel vooraf gemeld te worden.
In het voorjaar is dit niet meer mogelijk. Brandstoftanks dienen vrijwel leeg te zijn alvorens de boot gebracht/gehaald wordt.
Uw boot dient door uzelf verzekerd te zijn.

*bovenstaande prijzen zijn incl. btw.

Neem voor meer informatie, reserveringen en prijzen contact met ons op.

Contact

9 + 8 =

Reviews

“Vandaag is onze sloep een topcraft 484 limed editie geleverd. Wat een fantastische service. Zoals al in eerdere reviews gezegd door andere. Sander is een geweldige jonge vent die met je meedenkt bij het aanschaffen van een boot. Tevens is hij net vader geworden van een dochter. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Na een zeer uitgebreide uitleg met tips en trucks zijn wij heel toepasselijk naar Almere gevaren. We hebben daar geluncht bij “ brasserie Julia” wat een toeval dat je dochter ook zo heet. Wanneer je op zoek bent naar een boot raad ik je ten strengste BrinksWatersport aan!! Vol lof voor deze firma.

Gerard en Melanie”

Bekijk meer reviews >