Over

Brinkswatersport

Brinks Watersport is al jaren een vertrouwd begrip op het gebied van de watersport. Voor verkoop en service bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor diverse boten, buitenboordmotoren, onderdelen en accessoires. Natuurlijk staan wij ook paraat voor al uw nodige reparaties en onderhoud van buitenboordmotoren, inboard motoren en pleziervaartuigen.

Ook hebben wij regelmatig diverse tweedehands boten en buitenboordmotoren staan.

Team

Verkoop

Wanneer u interesse heeft in een sloep dan staan wij, Sander en Robert-Jan, graag voor u klaar. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Nijkerk. Met onze kennis en ervaring staan wij elke dag voor u klaar en begeleiden u bij de aankoop  van een sloep of tender die het beste aansluit bij uw wensen. We zorgen dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft, maar ook  voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Als u contact wilt opnemen met Sander of Robert-Jan dan kunt u mailen naar info@brinkswatersport.nl of bellen naar
033-2462067.

Sander van den Brink

Directeur & verkoopadviseur

Robert-Jan Rieder

Marketing & verkoopadviseur

Mathijn Zuurbier

Marketing & verkoopadviseur

Team

Werkplaats

De werkplaats zal u misschien niet zo vaak zien, maar wij maken uw gekochte sloep of tender helemaal vaarklaar en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt.  We houden ons niet alleen bezig met het opbouwen van sloepen en tenders, maar ook met het onderhoud van uw sloep of tender tijdens de winterstalling. Als uw sloep of tender gerepareerd moet worden, staan wij voor u klaar!

Als u contact wilt opnemen met Johan, Evert Jan, Gerben of  Sander, dan kunt u mailen naar
werkplaats@brinkswatersport.nl of bellen naar 033-2462067.

Johan de Wit

Chef werkplaats

Evert Jan Smids

Monteur

Sander van den Berg

Monteur

Gerben Huijbertsen

Monteur

Richard Huijbertsen

Werkplaats ondersteuning

Pieter van Dulken

Vaarinstructeur

Team

Administratie

Monique is de gastvrouw van Brinks Watersport. Wanneer u langs komt, zal zij u van harte welkom heten. Ook telefonisch staat zij u graag te woord en verbindt zij u door naar de juiste persoon.  Naast een mooie showroom hebben we ook een winkel met alle accessoires die u voor een leuke vaartocht nodig kunt hebben.  Monique adviseert u hier graag over.

Als u contact wilt opnemen met Monique dan kunt u mailen naar admin@brinkswatersport.nl of bellen naar 033-2462067.

Monique van Berkel

Gastvrouw & administratief medewerker