• Over ons

  Brinks Watersport is al jaren een vertrouwd begrip op het gebied van de watersport. Voor verkoop en service bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor diverse boten, buitenboordmotoren, onderdelen en accessoires. Natuurlijk staan wij ook paraat voor al uw nodige reparaties en onderhoud van buitenboordmotoren, inboard motoren en pleziervaartuigen.

  Ook hebben wij regelmatig diverse tweedehands boten en buitenboordmotoren staan.

 • Contact opnemen

  Reviews

  “Na veel speuren en op ddiverse site gekeken te hebben, terecht gekomen bij Brinks watersport. Ik was op zoek naar een sloep. Het eerste (orienterende) gesprek liep al uit tot anderhalf uur.

  Sander (eigenaar) heeft een geduldig en luisterend oor. Geeft hierdoor passende adviezen betreft inrichting en uitrusting van je boot. Nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt, kreeg ik ook meteen de offerte mee. Na ongeveer een week terug naar Sander om het een en ander te bespreken. Ook hier werd weer alle tijd voor genomen. Uitleg gekregen hoe de cabriokap en dekzeil wordt gemaakt. Zelfs een proefmonster meegekregen van de (in huis zijnde) zeilmakerij. Al snel de knoop doorgehakt om de sloep te kopen/ bestellen. Tussentijds enekle malen gaan kijken wat de status van afbouwen is. Ook hier neemt men alle tijd voor de klant. Dit bedrijf kent geen haast of snel zaken afhandelen. De sloep werd op de afgesproken dag en tijd netjes en met uitgebreide uitleg afgeleverd. De fles champagne ontbrak er ook niet aan.
  Dus koop uw boot nietbij een ander,
  Maar ga naar Brinks watersport Sander

  Hans van der Linde”

  Bekijk meer reviews >