• Reviews

  Schrijf uw review door het formulier op deze pagina in te vullen.

  In september een SilverYacht Black Edition gekocht bij Brinks Watersport; gisteren zijn we in Nijkerk geweest om de vaarklare boot te bekijken.
  Boot zag er schitterend uit: precies afgemonteerd zoals we het wilden.
  Wàt een service, wat een vriendelijke man is Sander: ongelooflijk veel vakkennis en iemand die ECHT met je meedenkt bij de aanschaf van een boot.
  Je voelt je hier ècht welkom, dit is ècht een aanrader voor een ieder die overweegt een boot aan te schaffen. Ga gewoon eens kijken, helemaal nu er een nieuw bedrijfspand is betrokken.
  Niets dan lof voor Sander en zijn Brinks Watersport!!


  Hans, Katwijk

  Zoekt u een echt betrouwbaar adres voor alles wat met watersport te maken heeft, dan bent u bij Brinks Watersport aan het goede adres. Scherpe prijzen. Afspraken worden nagekomen. Ongekende service en het belangrijkste: een prettige en vriendelijke benadering door eigenaar en directeur Sander. Staat altijd voor je klaar. Heeft altijd tijd en een luisterend oor voor je en op alle vragen een passend antwoord. Bij dit bedrijf kun je blind zaken doen.


  hans j. hakvoort

  Hele fijne en betrouwbare zaak. Sander neemt alle tijd voor je en komt zijn beloftes na.
  Als er iets niet goed is dan gaat hij door tot er een oplossing is naar tevredenheid van de klant.
  Ik hoef niet verder te kijken als ik ooit wat anders wil kopen. Gewoon weer bij Brinks Watersport dus.


  Herman Peters

  Super fijne zaak ! Zeer vakkundige hard werkende vaklui !
  Kom graag in de zaak om advies en hulp ! En wat staan er altijd mooie boten in alle prijsklassen !


  Arno

  Ik heb daar vorige week een mooie Suzuki gekocht, geweldige voorlichting gehad. Hij neemt er alle tijd voor. Het motortje heeft een servicebeurt gehad en alles omtrent de werking van de motor is vakkundig uitgelegd en een goede garantie bepaling, deze zaak beveel ik ten zeerste aan.


  Johan Evers

  Brinks Watersport heeft onze boot een grote onderhoudsbeurt gegeven en de trailer die we daar gekocht hebben afgesteld op de boot. Sander geeft perfecte service, onderdelen die vervangen zijn laat hij zien, hij geeft uitleg bij de rekening en als er onvoorziene kosten bij komen belt hij daarvoor. Echt een aanrader voor iedereen die een boot, motor of trailer zoekt en/of een onderhoudsbeurt daarvoor.


  Bert


  Hallo Sander. wij van de waterwerk vrienden WAB vinden je scherpe aanbieding voor de COP SA 360 helemaal Top. reserveer hem maar we komen van de week langs.


  gr. Berdien  en de reddingshonden

  Erg tevreden en blij bij Brinks, goede service en komen hun woord na. Ga er nu ook mijn boot stallen, en ze leveren prima onderhoud.


  J.W. van Rossem

  Gewoon een goed bedrijf. Komt afspraken na en is niet te duur. Ons motortje loopt weer perfect na een grote beurt. En uit eigen beweging ook nog het staartstuk gespoten. Topbedrijf.


  Bert

  Ben een kleine klant maar voel me wel een gewaardeerde klant. No nonsens maar ook bijzonder klantvriendelijk vakkundig en doen wat er afgesproken is.


  Herman

  Prima service! Doet zijn best, ga zo door.


  Rossem

  Zeer goede service!!
  Klantvriendelijk,verstand van zaken, goede uitleg over de buitenboordmotor. Scherpe prijzen . Zeer zeker een aanrader!!


  Richard

  Super betrouwbaar adres.
  Duidelijke communicatie en scherpe prijzen echt een aanrader.


  Maarten

  Goede service, heel fijn bedrijf duidelijke afspraken
  Heb er mijn motor laten repareren is perfect gedaan geen klachten over de afhandeling hier kan je gerust zaken mee doen.


  Lourens

  Perfecte service
  Fijne en duidelijke communicatie, perfecte service!


  Mike, Putten

  Aanrader
  Erg fijne service, zeer prettig bedrijf!


  Wouter, Soest

  Zeer klantvriendelijk
  Top bedrijf! Goede service, nette representatieve boten. Eigenlijk alleen maar lof over dit bedrijf. Snelle afwikkeling.


  Daniel, Amersfoort

 • Review schrijven