Onze

Reviews

Schrijf uw review door het formulier op deze pagina in te vullen.

{Bij Brinks van het voorjaar onze eerste sloep gekocht. Wij werden heel vriendelijk en naar tevredenheid geholpen. Bij de levering werd er alle tijd genomen om ons de boot eigen te maken. Nu zijn wij volop aan het genieten.
Gerwin van der Horst
{

“Doen wat is beloofd”
Jullie hebben een super mooie boot aan ons afgeleverd.
Er stond bij “als nieuw” en dat is door jullie waargemaakt. De boot is niet van nieuw te onderscheiden.
Wij hebben ook een geweldige uitleg gekregen over de boot. Hier hebben jullie ruimschoots de tijd voor genomen.
Sander en het team hebben een passie voor boten en zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt.

Martin en Henriette
{

In 2022 een Maxima600 gekocht, na afleveren zagen wij dat de GelCoat niet overal goed was aangebracht in de fabriek. Na uitvoerig overleg heen en weer bellen, heeft Sander de eigenaar in overleg met de importeur besloten om een splinter nieuwe te laten maken in de fabriek.
De zag er keurig netjes uit en was helemaal top afgewerkt.

Een hele dikke pluim voor Sander en zijn Team !!

Fam van Wuijtswinkel
{

We hebben met veel plezier onze sloep gekocht bij Brinks Watersport. Er is altijd belangstelling voor je ervaringen met de boot, aflevering is een feestje. Die instructie bij aflevering is echt waardevol ook voor de ervaren watersporter. Mijn ervaring met reparatie is dat er veel deskundigheid is en dat je telkens weer serieus genomen wordt.

Rini en Irma Schouten
{

Fantastisch team! Onze eerste orientatie voor een bootje als leek was een schot in de roos bij Brinks Watersport.
Fijne ontvangst en duidelijk, neutraal advies. We zijn gevallen voor de Oud Huijzer 575luxury, die al klaar stond zoals wij hem graag wilden hebben.
Alles was tot in de puntjes geregeld, je hoeft nergens meer aan te denken.
Sander hield ons tot op de minuut op de hoogte over alles en ook op de aankomst van de sloep op de helling..
De eerste keer was echt leuk bij de tewaterlating. Met Pieter als instructeur verliep alles op rolletjes. Echt genieten! De hele familie mocht ook mee.
Rustige uitleg en veel plezier gehad.
Bedankt allemaal, jullie hebben er voor gezorgd dat we er veel plezier aan hebben en zullen krijgen in de toekomst.

 

Wout en Jeanet Leusden
{

Ik heb een probleempje met mijn Oudhuyzer, niet gekocht bij Brinks. Maar toch maar gebeld omdat zij dealer zijn, en ik verder ook niet goed wist waarheen te gaan. Super geholpen met telefonisch advies, terwijl ik geen eens een klant ben van ze. Heel fijn.

Jan-Willem Portengen
{

Wat een mooi en fijn bedrijf is Brinks Watersport. Wij hebben alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Wij zijn leuk en goed geholpen bij het kopen van onze eerste boot. Het contact, de service, de snelheid, het meedenken en ook het afleveren van de boot hebben wij als zeer prettig ervaren. Walter en zijn team BEDANKT.

Wendy van ’t Hart
{

Fijne ontvangst door Sander en team. 100% respect voor Corona-beperkingen en toch op een prettige manier tot de aankoop van een boot kunnen overgaan. Duidelijke en eerlijke uitleg en toelichting, flexibele houding ten aanzien van een aantal specifieke verzoeken die wij hadden als onderdeel van de oplevering en aflevering van onze nieuwe boot. Ondanks de minimaal 1.5m afstand ervaarden wij juist helemaal geen afstand. Prettige samenwerking! Brinks Waterport heeft niet alleen een fraaie tweedehands daycruiser aan ons verkocht, maar heeft aan ons ook nieuwe klanten voor stalling en onderhoud overgehouden. Hele fijne eerste ervaringen met dit bedrijf!

Willem Amersfoor
{

Afgesproken op maandag 6 april om 11:00 uur om mijn sloep te bezorgen in Almere. Keurig op tijd en de opgegeven ” reparaties ” netjes afgewerkt. Plus nog een volle tank brandstof. Top alle lof. Gaan weer lekker varen met een betrouwbare boot en zo ook een leverancier: Brinks watersport.!!!

Hans van der Linde
{

Binnen twee weken na aankoop en een proefvaart hebben we naar alle tevredenheid onze Oud Huijzer 616 Tender (Black Edition) opgehaald. Niets anders dan lof voor zowel Sander als zijn medewerkers die zeer vakkundig en netjes alles hebben opgebouwd zoals het vooraf was afgesproken. Er worden goede adviezen gegeven en ruim de tijd genomen om uitleg te geven van alle mogelijkheden waarbij er goed geluisterd word naar al onze wensen, als klant. Ik raad ieder aan als je een sloep of tender wil kopen om hier eens te gaan kijken en dezelfde prettige en klantvriendelijke ervaring te krijgen bij Brinks Watersport zoals wij die hebben ervaren.  Brinks Watersport wij geven jullie een 10 en veel complimenten.

Onno Zeewolde