Nieuws

Verschillen tussen de modellen van Nuva Yachts

In dit artikel laten wij de verschillen tussen een aantal modellen van Nuva Yachts zien. Wat maakt welke boot uniek en wat zijn de verschillen tussen de modellen? U leest het hier.

Neem een kijkje op onze Nuva Yachts Site

Nuva Yachts

M6

Ontdek de Nuva M6-modellen bij Brinks Watersport: de M6 Open en M6 Cabin.

De M6 Open straalt elegantie uit met zijn ruime, open lay-out, perfect voor dynamische dagtochten. Geniet van het zonnedek en het goed uitgeruste stuurconsole voor ultiem comfort en gemak op het water.

Voor wie op zoek is naar meer beschutting en comfort, biedt de M6 Cabin een elegante cabine met comfortabele zitplaatsen die om te bouwen zijn naar ligplaatsen en voldoende opbergruimte. Ideaal voor langere trips, met bescherming tegen de elementen voor het hele jaar door plezier op het water.

Beide modellen combineren stijl en prestatie, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Ervaar de luxe van Nuva Yachts en maak uw volgende wateravontuur onvergetelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Nuva Yachts Brinks Watersport

Nuva Yachts M6 Open

Nuva Yachts Brinks Watersport

Nuva M6 Cabin

M9

Nuva M9 Open:

Innovatie in elk detail – Deze tender belichaamt moderne watersportinnovatie met een gestroomlijnd ontwerp voor ongeëvenaarde prestaties en comfort.

Ruimte zonder compromis – Geniet van een luchtig interieur met een stahoogte van 1.90 meter en strategisch geplaatste raampartijen, perfect voor ontspanning op het water.

Ultiem buitenleven – Het uitgebreide buitendek met ruime loopruimte, zonnebedden en een innovatieve buitenkeuken nodigt uit tot ontspanning en entertainment in de buitenlucht.

Luxe badkamer en slaapgelegenheid – De M9 Open is voorzien van een badkamer met toilet en douche, evenals twee tweepersoonsbedden voor comfortabel overnachten aan boord.

Nuva M9 Cabin:

Elegantie op het water – De M9 Cabin biedt comfortabel design, ideaal voor lange tochten en overnachtingen op het water.

Innovatief comfort – Stap in een luxe interieur met een volledig uitgeruste badkamer inclusief douche en toilet. Optioneel is er een keuken beschikbaar en royale slaapvertrekken voor het hele gezin.

Prestatie en vermogen – Met een krachtige dubbele 200 pk motor levert de M9 Cabin indrukwekkende snelheden voor een opwindende vaarervaring.

Ontdek de Nuva M9-serie bij Brinks Watersport en ervaar zelf de unieke eigenschappen van deze uitzonderlijke boten. Neem contact op voor meer informatie en plan uw bezoek vandaag nog!

Zie hier de vaareigenschappen van de M9 Open

M11

Ontdek de luxueuze Nuva M11 Open, het nieuwste juweel in de Nuva-serie, voor ultiem vaarplezier met moderne luxe en praktische ontwerpinnovaties.

Ruimte en Comfort

Met een royale lengte van 11,2 meter en een breedte van 2,99 meter biedt de Nuva M11 Open grenzeloze ruimte. U geniet van een ruime slaapcabine met twee tweepersoonsbedden en een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel.

Buitenleven op Zijn Best

Het buitendek nodigt uit tot ontspanning met een ruime rondzit, zonnebedset en complete buitenkeuken voor onvergetelijke momenten op het water.

Technisch Geavanceerd

De Nuva M11 Open is uitgerust met een SIMRAD GO9 XRS, elektrisch ankerlier en Jensen audiosysteem, alles ontworpen met uw comfort en veiligheid in gedachten.

Stap aan boord van de Nuva M11 Open en ontdek de perfecte metgezel voor uw watersportavonturen! Neem contact op met Brinks Watersport voor meer informatie.