Nieuws

Video’s van onze merken en modellen

Ontdek de modellen door middel van onze video’s

Ontdek de betoverende wereld van Brinks Watersport, waar onze passie voor kwaliteit en vakmanschap tot leven komt in elke video die we presenteren. Stap aan boord en laat u meevoeren door de prachtige modellen van gerenommeerde merken zoals Maxima Boats, Oud Huijzer, Nuva Yachts, Topcraft en Silveryacht.

Onze collectie video’s biedt een meeslepende ervaring, waarbij elk detail van deze vooraanstaande merken tot in de puntjes wordt belicht. Van de elegante lijnen van een Maxima-boot tot de tijdloze charme van een Oud Huijzer-sloep, onze video’s tonen onze prestigieuze merken.

Of u nu droomt van ontspannen cruisen op rustige binnenwateren of op zoek bent naar avontuur op open zee, bij Brinks Watersport vindt u de perfecte metgezel voor uw reis. Onze video’s bieden een voorproefje van de opwinding en de mogelijkheden die elk van deze merken te bieden heeft. Wij nodigen u uit om de wereld van watersport te verkennen met een nieuw niveau van inzicht en inspiratie.

Laat u inspireren door onze video’s!

Laat u door middel van deze Youtube video’s inspireren door de schoonheid van het water en de kwaliteit van onze merken. Beleef het avontuur van Brinks Watersport en ontdek waarom onze video’s de ideale eerste stap zijn naar uw volgende watersportervaring. Welkom aan boord van een wereld van mogelijkheden!

Abonneer op ons Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van onze nieuwste ontwikkelingen en modellen in Sloepen en Tenders!

Op sociale media zijn wij ook te vinden!

Zie hier de video’s van onze nieuw te bestellen / Voorraad Sloepen en Tenders

Oud Huijzer 740 Tender

Oud Huijzer 740 Tender (Voorraad)

Maxima 37 Cruiser (Voorraad)

Maxima 37 Cruiser

Maxima 720 Retro, Maxima 630 Tender, Maxima 600 Tender (proefvaren)

Maxima 640 Tender

Nuva Yachts M9 Open

Maxima 820 Retro

Maxima 840