Nieuws

Verschillen tussen de modellen van Topcraft

In dit artikel laten wij de verschillen tussen een aantal modellen van Topcraft zien. Wat maakt welke boot uniek en wat zijn de verschillen tussen de modellen? U leest het hier.

Tender

Ontdek de verschillen tussen de 627 Tender, de 605 Tender en de 565 Tender:

De Topcraft 627 Tender combineert luxe design met indrukwekkende prestaties, aangedreven door een krachtige 115 pk motor. Ideaal voor wie op zoek is naar snelheid en comfort.

De Topcraft 605 Tender biedt ruimte aan 6 gasten en kan eenvoudig worden omgebouwd van een zitgedeelte naar een zonnedek. Stijlvol en functioneel, met luxe details en uitstekende vaareigenschappen.

De Topcraft 565 Tender is een elegant model met uitzonderlijke prestaties, geschikt voor maximaal 6 personen. Personaliseer baar en ontworpen voor comfort en stijl op het water.

Elke Topcraft Tender is uniek in zijn aanbod van luxe, comfort en prestaties, afgestemd op verschillende watersportbehoeften. Ontdek welk model het beste bij jouw vaaravonturen past.

Topcraft 627 Tneder Brinks Watersport sloep kopen

Zie hier de 627 Tender

Bekijk via onze YouTube video de vaareigenschappen van deze Tender!

Open

Ontdek de veelzijdige Topcraft 485 Open, ontworpen voor echte watersportliefhebbers en gezellige dagen op het water. Met een ruim zonnedek dat moeiteloos transformeert naar een comfortabele zitruimte, is deze boot ideaal voor het delen van onvergetelijke momenten.

Geniet van sportiviteit en comfort met de Topcraft 485 Open. Haar speelse karakter en uitstekende vaareigenschappen maken actieve dagen op het water een waar genot. De console herbergt een afsluitbare cabine met opbergruimte, inclusief opties voor een chemisch toilet.

Veiligheid staat voorop met complete navigatieverlichting en een luxe stuursysteem. Stap aan boord en ervaar zelf de avontuurlijke mogelijkheden van de Topcraft 485 Open. Perfect voor wie op zoek is naar een actieve en gezellige tijd op het water!

Klaar voor actie en ontspanning? Ontdek de Topcraft 485 Open voor onvergetelijke avonturen op het water!

Topcraft 485 Open

De console boot van Topcraft

Grande Limited

Ontdek de Topcraft 484 Grande Limited, een moderne sloep die luxe en comfort biedt in een eigentijds design. Geniet van hoogwaardige Skai zit- en rugkussens voor een ontspannen vaarervaring, samen met verrassend veel opbergruimte.

De stijlvolle stuurconsole met deluxe stuursysteem en luxe sportstuur zorgt voor gemak en precisie bij elke manoeuvre op het water. Personaliseer uw sloep met kleuropties voor romp en binnenschaal, en geniet van de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Ontdek zelf de unieke combinatie van comfort en vaarplezier met de Topcraft 484 Grande Limited. Neem contact op voor meer informatie of plan een proefvaart voor onvergetelijke momenten op het water!