Nieuws

Verschillen tussen onze Modellen van Maxima Boats

In dit artikel laten wij de verschillen tussen een aantal modellen van Maxima Boats zien. Wat maakt welke boot uniek en wat zijn de verschillen tussen de modellen? U leest het hier.

Maxima Boats:

Retro

Dit zijn de “Retro” Modellen van Maxima Boats. wat deze modellen zo uniek maakt is hun uitstraling gecombineerd met hun fantastische vaareigenschappen. Deze Sloepen worden gekozen door klanten die van zowel een klassieke uitstraling als sportieve vaareigenschappen houden. De Maxima 920 Retro Cabin is een unieke variant uit deze serie. Dit omdat dit de enige sloep ui deze serie is met een Cabine. Zoekt u naar een klassieke sloep met spetterende vaareigenschappen? Kom dan langs bij Brinks Watersport en bekijk de mogelijkheden! Wie weet is één van deze modellen binnenkort wel van jou!

Bekijk hier de vaareigenschappen van de Maxima 720 Retro!

Tender

De “Tender” serie van Maxima Boats staat bekend om hun moderne en strakke looks. Deze modellen zijn wat strakker en hoekiger gelijnd dan de andere Maxima Modellen. De vaareigenschappen zijn in principe hetzelfde als die van de Retro lijn: stabiel, snel / langzaam varend en koersvast. Het zijn de looks van deze prachtige modellen waar men voor valt. In het echt zijn ze nóg mooier als op de foto’s en video’s. Kom daarom vandaag nog langs om deze modellen te zien en voelen!

Offshore

Deze modellen hebben hele unieke en moderne lijnen. De hoge romp en stabiele vaareigenschappen zorgen ervoor dat deze Sloepen / Tenders uitermate geschikt zijn voor zowel de kustwateren als de binnenwateren! Wat deze lijn uniek maakt is de royale instap via de achterkant van de boot. U loopt naast uw bun met bunkussens zo de boot binnen zonder geklauter. Deze modellen zijn te bewonderen in onze showroom van Brinks Watersport in Nijkerk.

Bekijk onze YouTube video voor de indeling en vaareigenschappen van de Maxima 640

Lounge / Flying Lounge

De Lounge / Flying Lounge modellen van Maxima Boats zijn esthetisch als tastbaar aantrekkelijk. Dit komt doordat deze modellen een van oorsprong reddingssloep model zijn maar dan met een doorontwikkeld onderwaterschip zodat de boten enorm stabiel, koersvast en eventueel snel varend zijn! De Lounge modellen zijn uit te rusten met een inboard model wat voor extra ruimte aan boord zorgt en voor compleet andere maar net zo goede vaareigenschappen!

Perfecte dag op het water Brinks Watersport sloepen en tenders

Wat een ruimte aan boord van de Maxima 750 Flying Lounge!

Inboard (Diesel)

Ontdek de voordelen van inboard (diesel) motoren voor je Maxima. Inboard motoren bieden uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik op het water. Ze zijn efficiënt en bieden een soepele en stille werking, waardoor je kunt genieten van een comfortabele vaarervaring. Bovendien zijn inboard (diesel) motoren compact en nemen ze geen ruimte in beslag op het dek, waardoor je meer bruikbare ruimte hebt aan boord. Kies voor de kracht en betrouwbaarheid van inboard (diesel) motoren voor je Maxima en ervaar de voordelen van deze geavanceerde aandrijfoptie bij Brinks Watersport!

Maxima 730 I binnenkant indeling

Ervaar zeeën van ruimte en mooie vaareigenschappen met de Maxima 730 I

Maxima Boats 35

Wat een plaatje! Stap aan boord van de Maxima 35 en ontdek luxe en avontuur. Met een lengte van 10,4 meter en een breedte van 3,4 meter biedt deze boot maritieme perfectie. Geniet van comfortabele overnachtingen in de cabine en bereid maaltijden met de spoelbak, inductieplaat en koelruimte. De Maxima 35 combineert snelheid en wendbaarheid voor ontspannen cruises en avonturen. Ontdek deze veelzijdige boot bij Brinks Watersport. Met een maximale motorisering van 2x400pk, biedt de Maxima 35 een balans tussen snelheid en wendbaarheid, waardoor het geschikt is voor zowel ontspannen cruises als opwindende avonturen.

Maxima 35 Brinks Watersport

Ziet u uzelf met uw vrienden / familie al gaan?

37 Cruiser

Verken maritieme elegantie met de Maxima 37 Cruiser. Geniet van ruimte en comfort op het brede zwemplateau en de royale rondzit, zowel binnen als buiten. Stap in de ruime kajuit met een royaal uitgeruste keuken en comfortabele zithoek. Ervaar een panoramisch uitzicht via de vele ramen en de soepele overgang naar buiten via de schuifdeur. Ontspan in de onderdekse masterbedroom met veel kastruimte en een gescheiden badkamer. Op het voordek vind je een comfortabel zonnedek om te genieten van de zon en het water. Optioneel zelfvoorzienend met een generator en airconditioning/verwarming voor onafhankelijk comfort aan boord!

Maxima 37 Cruiser Brinks Watersport