Reparatie

Werkplaats
Brinks Watersport beschikt over een moderne werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud en al uw reparaties in en om de boot. Onderhoud en reparaties voeren wij uit aan zowel inboardmotoren als buitenboordmotoren. Van kleine reparaties tot complete revisies worden bij ons uitgevoerd.

Slechts enkele voorbeelden van wat mogelijk is:

De motor
✔ Synchroon afstellen carburateurs
✔ Inboardmotor service
✔ Buitenboordmotor service
✔ Carburateurs ultrasoon reinigen
✔ Injector/verstuivers reinigen
✔ Olie injectie service (2-takt)
✔ Vervangen van bellows
✔ Uitlezen van uw outboard of inboard

In en om de boot
✔ Plaatsen van instrumenten
✔ Aansluiten/ installeren van alle Raymarine installaties
✔ Antifouling aanbrengen op boot
✔ Kleine polyester reparaties en gelcoat reparaties
✔ Polijsten van romp en dek
✔ Plaatsen van boegschroef

Trailer
Ook service aan uw trailer is belangrijk. Dit word vaak vergeten omdat de trailer niet veel gebruikt word. Dit geeft vaak problemen met de remmen, lagers en bewegende delen. Bij ons kunt u terecht voor al onderhoud en reparaties van uw trailer.

Contact

2 + 14 =

Reviews

“Vandaag is onze sloep een topcraft 484 limed editie geleverd. Wat een fantastische service. Zoals al in eerdere reviews gezegd door andere. Sander is een geweldige jonge vent die met je meedenkt bij het aanschaffen van een boot. Tevens is hij net vader geworden van een dochter. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Na een zeer uitgebreide uitleg met tips en trucks zijn wij heel toepasselijk naar Almere gevaren. We hebben daar geluncht bij “ brasserie Julia” wat een toeval dat je dochter ook zo heet. Wanneer je op zoek bent naar een boot raad ik je ten strengste BrinksWatersport aan!! Vol lof voor deze firma.

Gerard en Melanie”

Bekijk meer reviews >