• Als uw boot uw grootste passie is, dan is de Marlin boottrailer uw beste vervoer.

  Bij ons kunt u terecht voor solide, betaalbare boottrailers op maat. Wij zijn erkend dealer van het Nederlandse A-merk Marlin boottrailers. We adviseren u graag bij de aanschaf van een trailer die past bij uw boot en uw wensen. Voor iedere boot hebben we een passende boottrailer. Het is mogelijk dat de trailer exact op maat voor uw boot wordt afgemonteerd. Ook voor trailer onderdelen en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

  De Marlin trailers zijn RDW gecertificeerd en hebben 2 jaar garantie.

  Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar, zoals geremde trailers, ongeremde trailers, tandemastrailers, kanteltrailers, rubberboottrailers, sloepentrailers en kielboottrailers.

  De ongeremde trailers variëren van 300 kg tot 750 kg en de geremde uitvoeringen van 750 kg tot 3500 kg. De lengte varieert van 3 meter tot 9 meter en het laadvermogen is tussen de 230 kg tot 2850 kg.

  De verlichting is uitschuifbaar / afneembaar en kan in waterdichte LED uitvoering geleverd worden. U kunt dan zo met de trailer de boot te water laten zonder de verlichting te verwijderen.

  Voor antwoord op al uw technische vragen kunt u contact met ons opnemen. Ook als u nog geen ervaring heeft bij het traileren van uw boot kunt u bij ons terecht voor het juiste advies.

  Vrijwel alle modellen van Marlin boottrailers zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

  Klik hier voor een totaaloverzicht van de Marlin boottrailers.

 •  

  Marlin