• Financiering

  Wanneer u niet beschikt over voldoende eigen middelen is het ook mogelijk uw aankoop te financieren. Onze partner Nederlands Krediet Collectief helpt u bij het vinden van een verantwoorde financiering.

  Het Nederlands Krediet Collectief heeft aansluiting bij verschillende banken. Zij gaan vrijblijvend voor u op zoek naar een financiering met de beste voorwaarden en rente. Hierdoor ontvangt u altijd het voordeligste voorstel uit de markt. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u denkt.
  Wilt u een berekening maken, meer informatie of direct een aanvraag doen druk dan op onderstaande link.

  Offerte aanvragen

 • Contact opnemen

  Reviews

  In september een SilverYacht Black Edition gekocht bij Brinks Watersport; gisteren zijn we in Nijkerk geweest om de vaarklare boot te bekijken. Boot zag er schitterend uit: precies afgemonteerd zoals we het wilden.
  Wàt een service, wat een vriendelijke man is Sander: ongelooflijk veel vakkennis en iemand die ECHT met je meedenkt bij de aanschaf van een boot.
  Je voelt je hier ècht welkom, dit is ècht een aanrader voor een ieder die overweegt een boot aan te schaffen. Ga gewoon eens kijken, helemaal nu er een nieuw bedrijfspand is betrokken.
  Niets dan lof voor Sander en zijn Brinks Watersport!! ” Hans, Katwijk

   

   

  Bekijk meer reviews >