• Financiering

  Wanneer u niet beschikt over voldoende eigen middelen is het ook mogelijk uw aankoop te financieren. Onze partner Nederlands Krediet Collectief helpt u bij het vinden van een verantwoorde financiering.

  Het Nederlands Krediet Collectief heeft aansluiting bij verschillende banken. Zij gaan vrijblijvend voor u op zoek naar een financiering met de beste voorwaarden en rente. Hierdoor ontvangt u altijd het voordeligste voorstel uit de markt. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u denkt.
  Wilt u een berekening maken, meer informatie of direct een aanvraag doen druk dan op onderstaande link.

  Offerte aanvragen

 • Contact opnemen

  Reviews

  “Vandaag is onze sloep een topcraft 484 limed editie geleverd. Wat een fantastische service. Zoals al in eerdere reviews gezegd door andere. Sander is een geweldige jonge vent die met je meedenkt bij het aanschaffen van een boot. Tevens is hij net vader geworden van een dochter. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Na een zeer uitgebreide uitleg met tips en trucks zijn wij heel toepasselijk naar Almere gevaren. We hebben daar geluncht bij “ brasserie Julia” wat een toeval dat je dochter ook zo heet. Wanneer je op zoek bent naar een boot raad ik je ten strengste BrinksWatersport aan!! Vol lof voor deze firma.

  Gerard en Melanie”

  Bekijk meer reviews >