• Disclaimer

  Brinkswatersport zet zich maximaal in om deze site permanent beschikbaar te houden en om fouten in de inhoud van de website te vermijden.

  Brinkswatersport kan de beschikbaarheid en juistheid van de op deze website voorkomende gegevens niet volledig garanderen.

  Brinkswatersport aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van op deze website weergegeven gegevens, behalve wanneer deze schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Brinkswatersport.

  Ook kan Brinkswatersport niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites.

  De informatie op deze site wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Brinkswatersport kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid.

 • Contact opnemen

  Reviews

  “Zoekt u een echt betrouwbaar adres voor alles wat met watersport te maken heeft, dan bent u bij Brinks Watersport aan het goede adres. Scherpe prijzen. Afspraken worden nagekomen. Ongekende service en het belangrijkste: een prettige en vriendelijke benadering door eigenaar en directeur Sander. Staat altijd voor je klaar. Heeft altijd tijd en een luisterend oor voor je en op alle vragen een passend antwoord. Bij dit bedrijf kun je blind zaken doen. ”.  hans j. hakvoort

   

  Bekijk meer reviews >