• Disclaimer

  Brinkswatersport zet zich maximaal in om deze site permanent beschikbaar te houden en om fouten in de inhoud van de website te vermijden.

  Brinkswatersport kan de beschikbaarheid en juistheid van de op deze website voorkomende gegevens niet volledig garanderen.

  Brinkswatersport aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van op deze website weergegeven gegevens, behalve wanneer deze schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Brinkswatersport.

  Ook kan Brinkswatersport niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites.

  De informatie op deze site wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Brinkswatersport kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid.

 • Contact opnemen

  Reviews

  In september een SilverYacht Black Edition gekocht bij Brinks Watersport; gisteren zijn we in Nijkerk geweest om de vaarklare boot te bekijken. Boot zag er schitterend uit: precies afgemonteerd zoals we het wilden.
  Wàt een service, wat een vriendelijke man is Sander: ongelooflijk veel vakkennis en iemand die ECHT met je meedenkt bij de aanschaf van een boot.
  Je voelt je hier ècht welkom, dit is ècht een aanrader voor een ieder die overweegt een boot aan te schaffen. Ga gewoon eens kijken, helemaal nu er een nieuw bedrijfspand is betrokken.
  Niets dan lof voor Sander en zijn Brinks Watersport!! ” Hans, Katwijk

   

   

  Bekijk meer reviews >