Nieuws

Werkzaamheden in onze Werkplaats

Kwaliteit van onze monteurs

In de werkplaats van Brinks Watersport zijn we gepassioneerd over het onderhouden en optimaliseren van sloepen en tenders, zodat uw vaarervaring altijd van topkwaliteit is. Ons uitgebreide scala aan diensten is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw vaartuig perfect is afgestemd op uw behoeften, of u nu een ervaren kapitein bent of net begint met varen. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw sloep of tender in topconditie blijft, zodat u zorgeloos kunt genieten van elk moment op het water.

Desbetreffende werkzaamheden

Of u nu op zoek bent naar professioneel motoronderhoud, het aanbrengen van antifouling om de prestaties van uw vaartuig te optimaliseren, of het aanpassen van trailers voor veilig transport, bij Brinks Watersport hebben we de kennis en ervaring om aan al uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat elk vaartuig uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat uw sloep of tender perfect past bij uw levensstijl en voorkeuren.

Wij staan voor u klaar

Of het nu gaat om ontspannen cruises op rustige wateren of avontuurlijke tochten langs de kust, de werkplaats Brinks Watersport staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw vaarervaring onvergetelijk wordt. Ontdek vandaag nog hoe onze diensten uw sloepen en tenders kunnen verbeteren, en laat ons u helpen om het meeste uit uw tijd op het water te halen. Met Brinks Watersport bent u altijd klaar om uit te varen naar nieuwe avonturen.

Werkplaats van onze monteurs die de sloepen en tenders repareren en opbouwen

Een aantal van onze werkzaamheden:

Aanbouwen van accessoires en extra’s voor uw sloep of tender:

Accessoires en extra’s om uw sloep of tender aan te passen aan uw persoonlijke smaak en functionele behoeften. Ontdek onze uitgebreide selectie en verrijk uw vaarervaring met de perfecte aanvullingen.

Monteren van onderdelen en uitrusting om uw vaartuig te optimaliseren:

Onze deskundige monteurs staan klaar om onderdelen en uitrusting professioneel te monteren, waardoor de prestaties en functionaliteit van uw vaartuig worden geoptimaliseerd. Vertrouw op ons voor nauwkeurige installaties die uw vaarplezier naar een hoger niveau tillen.

Demonteren van onderdelen voor reparatie of vervanging:

Voor nauwkeurige reparaties en vlotte vervangingen is deskundige demontage van essentieel belang. In onze werkplaats zorgen we voor zorgvuldige demontage van onderdelen, waardoor uw sloep of tender snel weer in topconditie is.

Installatie van nieuwe apparatuur en systemen aan boord:

Houd uw vaartuig up-to-date met de nieuwste technologieën door onze professionele installatiediensten voor nieuwe apparatuur en geavanceerde systemen aan boord. Verbeter uw vaarervaring met innovatieve upgrades die zorgen voor comfort en gemak.

Elektrificeren van uw sloep of tender voor optimaal comfort en functionaliteit:

Ervaar het gemak, de efficiëntie of eventuele verplichting van een elektrisch aangedreven sloep of tender. Onze elektrificatiediensten bieden optimaal comfort en functionaliteit, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd op het water.

Reinigen van het interieur en exterieur van uw vaartuig, inclusief polijsten voor een glanzende afwerking:

Laat uw sloep of tender stralen met onze grondige reinigingsdiensten. Van het interieur tot het exterieur, inclusief polijsten voor een glanzende afwerking, wij zorgen ervoor dat uw vaartuig er als nieuw uitziet.

Motoronderhoud om ervoor te zorgen dat uw motor betrouwbaar en efficiënt blijft werken:

Voorkom onverwachte problemen op het water door regelmatig motoronderhoud uit te laten voeren. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw motor betrouwbaar en efficiënt blijft werken, keer op keer.

Aanpassen van trailers om perfect te passen bij uw sloep of tender:

Voor veilig en efficiënt transport van uw vaartuig is een goed aangepaste trailer essentieel. Bij Brinks Watersport passen we trailers aan om perfect te passen bij uw sloep of tender, zodat u met een gerust hart kunt reizen.

Hijsen van sloepen en tenders voor onderhoud of opslag:

Voor onderhoud of opslag is professioneel hijsen van uw sloep of tender nodig. Onze hijsdiensten bieden de nodige ondersteuning, zodat uw vaartuig veilig en gemakkelijk kan worden gehesen.

Laden en lossen van uw vaartuig voor transport of opslag:

Laat het laden en lossen van uw vaartuig over aan onze ervaren professionals. Of het nu gaat om transport naar een nieuwe bestemming of opslag tussen seizoenen door, wij zorgen voor een veilige en efficiënte afhandeling.

Planning en coördinatie van haal- en brengservices voor uw gemak:

Maak het uzelf gemakkelijk met onze haal- en brengservices. Ons team in de werkplaats regelt de planning en coördinatie, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw tijd op het water.

Bestikkeren van uw sloep of tender met gepersonaliseerde graphics of logo’s:

Geef uw vaartuig een unieke uitstraling met gepersonaliseerde bestickering. Onze creatieve ontwerpers zorgen voor hoogwaardige graphics of logo’s die perfect passen bij uw stijl en voorkeuren.

Wrappen van de romp van uw sloep of tender voor een nieuwe look:

Geef uw sloep of tender een frisse uitstraling met een professionele rompwrap. Kies uit een scala aan kleuren en afwerkingen om uw vaartuig een geheel nieuwe look te geven.

Uitvoeren van boottesten vóór gebruik om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt:

Voorkom problemen op het water door voorafgaand aan gebruik boottesten uit te laten voeren. Onze uitgebreide tests zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt, zodat u met een gerust hart kunt varen. Onze jongens uit de werkplaats transporteren dan de boot vanuit de werkplaats naar het water om zo de sloepen en tenders te kunnen testen voordat wij de boot naar de klant afleveren.

Reinigen van buiskappen en biminitops voor een frisse uitstraling:

Behoud de frisse uitstraling van uw sloep of tender met onze reinigingsdiensten voor buiskappen en biminitops. Laat ons ervaren team zorgen voor een grondige reiniging, zodat uw vaartuig er altijd op zijn best uitziet.

Zeilmakerijdiensten voor reparatie of vervanging van zeilen en canvaswerk:

Voor professionele zeil- en canvasreparaties of vervangingen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zeilmakers van Klaassen doek en zeil leveren hoogwaardig vakmanschap om ervoor te zorgen dat uw zeilen en canvaswerk in topconditie blijven.

Monteren van boegschroeven en hekschroeven voor verbeterde manoeuvreerbaarheid:

Verbeter de manoeuvreerbaarheid van uw vaartuig met de installatie van boegschroeven en hekschroeven. Onze deskundige monteurs zorgen voor nauwkeurige installatie, waardoor u moeiteloos kunt manoeuvreren, zelfs in lastige situaties.

Aanbrengen van antifouling om de groei van organismen op de romp te voorkomen:

Bescherm de romp van uw sloep of tender tegen ongewenste organismen met antifouling.

Winteronderhoudsservice:

Om vochtinwerking en veroudering van brandstof te voorkomen, bieden wij in onze werkplaats een speciale winterservicebeurt aan voor uw buitenboordmotor. Door uw motor winterklaar te maken, zorgen we ervoor dat deze in optimale conditie blijft tijdens de koudere maanden en klaar is voor gebruik zodra het voorjaar aanbreekt.