Nieuws

Verschillen tussen de modellen van Oud Huijzer Sloepen en Tenders

In dit artikel laten wij de verschillen tussen een aantal modellen van Oud Huijzer zien. Wat maakt welke boot uniek en wat zijn de verschillen tussen de modellen? U leest het hier.

Oud Huijzer

Oud Huijzer Tenders

Dit zijn de Tender modellen van Oud Huijzer. Ontdek de sportieve en elegante tenders bij Brinks Watersport. Met fascinerende vaareigenschappen en hoogwaardige materialen bieden deze tenders een leven lang vaarplezier. Vertrouw op de ambachtelijke kwaliteit en geniet van de perfecte combinatie van stijl en prestatie op het water! Dit zijn innovatieve modellen met een combinatie van sportieve en klassieke uitstralingen!

Oud Huijzer 740 Tender Brinks Watersport sloepen en tenders Nijkerk

Oud Huijzer 740 Tender

Bekijk onze YouTube video om de sublieme vaareigenschappen van de 740 Tender te bekijken!

Oud Huijzer Cabine

Ontdek de exclusieve Cabine varianten van Oud Huijzer bij Brinks Watersport. Deze modellen combineren luxe met functionaliteit, waardoor ze perfect zijn voor langere vaartochten en overnachtingen op het water. De cabines zijn ontworpen met oog voor detail en bieden comfortabele slaapruimte en opbergruimte, ideaal voor weekenduitjes of vakanties. Elk aspect van de cabine, van de hoogwaardige afwerking tot de praktische indeling, is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Ontdek het plezier van varen met een Cabine, waarbij u kunt genieten van luxe en gemak op het water, zonder compromissen!

Oud Huijzer 700 Cabin Brinks Watersport sloepen en tenders

Oud Guijzer 700 Cabine

Oud Huijzer Diesel

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Diesel modellen bij Brinks Watersport. Deze boten zijn ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid, met voordelen zoals brandstofbesparing en betrouwbare kracht. Met een diesel-aandrijving geniet u van een hoger koppel en een lager brandstofverbruik, wat resulteert in een zuinigere en milieuvriendelijkere vaarervaring. De dieselmodellen van Oud Huijzer zijn ideaal voor langere vaartochten en bieden een betrouwbare motor die moeiteloos door wateren navigeert. Ontdek het gemak en de betrouwbaarheid van dieselkracht, perfect voor avonturen op het water!

Oud Huijzer 720 Diesel Brinks Watersport sloepen en tenders

Oud Huijzer 720 Diesel

Oud Huijzer Luxury

Ontdek de tijdloze schoonheid van de 575 Luxury bij Brinks Watersport. Deze klassieke sloep is een esthetisch meesterwerk en een must-have voor liefhebbers van sloepen. Met zijn elegante lijnen en hoogwaardige afwerking straalt de 575 Luxury pure klasse uit op het water. Geniet van comfortabele zitplaatsen en een doordacht ontwerp dat perfect is voor ontspannen tochten. Of u nu geniet van een dagje varen of een gezellig uitje, de Oud Huijzer 575 Luxury biedt een ongeëvenaarde ervaring voor de ware sloepenliefhebber. Ervaar de tijdloze allure van deze prachtige sloep en laat u betoveren door zijn charme en vakmanschap!

575 Luxury Brinks Watersport

Oud Huijzer 575 Luxury

Oud Huijzer 505

Ontdek de veelzijdige Oud Huijzer 505 bij Brinks Watersport. Deze compacte sloep combineert wendbaarheid met comfort en stijl. Met een opvallend design en royale ruimte aan boord, biedt deze tender sloep alles voor een zorgeloze dag op het water. Stap aan boord en beleef maritiem plezier met de 505!

Oud Huijzer 505 Brinks Watersport sloepen en tenders

Oud Huijzer 505